بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توبه گرگ مرگ است | نتانیاهو حمله به اردوگاه آوارگان رفح را «اشتباهی غم‌انگیز» دانست

  • کد خبر: ۲۳۰۷۳۴
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
توبه گرگ مرگ است | نتانیاهو حمله به اردوگاه آوارگان رفح را «اشتباهی غم‌انگیز» دانست
پس از جنایت اشغالگران در رفح و هدف‌قراردادن آوارگان در اردوگاهی در غرب این شهر، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ژستی انسان‌دوستانه گفت که این حمله «اشتباهی غم‌انگیز» بود.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، طی سخنرانی در پارلمان این رژیم گفت: «باوجود نهایت تلاش ما برای آسیب‌نرساندن به غیرنظامیان بی‌گناه، اما یک اشتباه غم‌انگیز رخ داد.»

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گزارش کرد: «ما در حال تحقیق درباره این حادثه هستیم و به نتیجه‌گیری خواهیم رسید؛ زیرا این سیاست ماست.»

این اظهارات پس از آن بیان شد که جنگنده‌های متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی یکشنبه‌شب، چادر‌های آوارگان فلسطینی را در شمال‌غرب شهر رفح در جنوب نوار غزه بمباران کردند.

در این جنایت تا این لحظه بیش از ۴۵ فلسطینی، شهید و ده‌ها نفر زخمی شده‌اند. جست‌وجو برای یافتن افراد زیرآوارمانده همچنان ادامه دارد.

این درحالیست که نتانیاهو در ادامه به تداوم حملات علیه حماس متعهد شد و ادعا کرد: «اگر ما تسلیم شویم، پیروزی بزرگی را به تروریسم اهدا خواهیم کرد.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت که یحیی السنوار، رهبر جنبش حماس در نوار غزه از اسرائیل خواستار شرایطی است که موجودیت آن را تهدید می‌کند.

وی افزود: «برای پایان‌دادن به جنگ تا قبل از دستیابی به همه اهداف آن، آماده نیستم و پرچم تسلیم برنخواهم افراشت و نبرد را ادامه خواهیم داد. باید بر حماس فشار بیاوریم. ما این کار را می‌کنیم و با قدرت می‌جنگیم.»

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه شامگاه یکشنبه اعلام کرد که هیچ بیمارستانی در رفح (جنوب) وجود ندارد که بتواند قربانیان «کشتار صهیونیست‌ها» علیه آوارگان غرب این شهر را در خود جای دهد. هلال‌احمر فلسطین تأکید کرد که بمباران رژیم صهیونیستی منجر به شهادت و زخمی‌شدن تعداد زیادی از مردم در منطقه‌ای امن در نزدیکی شهر رفح شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->